Diëtiste Annelies Naeyaert
Terug
Aanbod en prijzen
Hieronder vind je een overzicht waarvoor je bij mij terecht kan. Er is een mogelijkheid tot losse consultaties alsook een traject. Wat je kiest hangt af van wat je wilt bijleren of bereiken. Neem hieronder gerust een kijkje.
Overgewicht / Obesitas
Klinish dieet
Fodmap

Healthy lifestyle

€ 255

Wat is inbegrepen
 • 7 sessies: gezond ontbijt, lunch, avondmaal, tussendoortjes,...
 • 4 maand begeleiding
 • Werkboek met oefeningen
 • Recepten
 • Behandeling lichaamsversteviging bij Sensy
 • https://www.cm.be/diensten-en-voordelen/gezondheid-en-preventie/voeding/voedingsadvies-dieetadvieshttps://www.devoorzorg.be/antwerpen/voordelen-advies/terugbetalingen-ledenvoordelen/terugbetalingen-voordelen/preventie-behandeling/Pages/Dieetadvies.aspxhttps://www.lm.be/Oost-Vlaanderen/Rubrieken/Voordelen-en-diensten/Dieet/Dieetadvies/Pages/consultaties-bij-een-dietist.aspxhttps://www.oz.be/vitaliteit/voordelen/voedingsadvieshttps://www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/dietisthttps://www.partena-ziekenfonds.be/nl/ziekenfonds-en-voordelen/voordelen-en-terugbetalingen/dietiek
  TERUGBETALING MUTUALITEIT Doordat ik erkend ben als diëtiste is een gedeeltelijke terugbetaling via de mutualiteit mogelijk. Als je wilt genieten van de terugbetaling download je best het formulier via de link van je mutualiteit en breng je dit mee naar de eerstvolgende consultatie. De effectieve terugbetaling hangt af van mutualiteit tot mutualiteit, informeer je hier dus zeker over. ANNULATIEVOORWAARDEN In geval er iets wijzigt of je niet beschikbaar bent, gelieve dit 48u voor de afspraak telefonisch of per mail door te geven. Anders ben ik genoodzaakt om de voor uw gereserveerde tijd aan te rekenen.
  Praktijk Axis, Dorpsstraat 109, 8340 Sijsele
  Tramstraat 41 bus 3, 8310 Assebroek (Brugge)
  0498/82.22.49