Diëtiste Annelies Naeyaert
Terug
Over mezelf

Ik ben Annelies Naeyaert, erkend diëtiste/voedingsdeskundige/sanacoach, werkzaam in regio Brugge en Maldegem.

Al van kleins af aan ben ik gepassioneerd door voeding. Zo stond ik uren in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen en stimuleerde ik iedereen in mijn omgeving om gezonder te eten. Met de jaren is mijn passie voor voeding alleen maar toegenomen. De keuze om voedings- en dieetkunde te studeren was dus snel gemaakt. In 2016 ben ik afgestudeerd als diëtiste en voedingsdeskundige aan Technologiecampus te Gent.

Na enkele jaren werkervaring merkte ik dat ik mijn passie voor koken miste en heb ik beslist om een koksopleiding te volgen aan Spermalie te Brugge. Het was ook tijdens deze opleiding dat ik beslist heb om te starten met een zelfstandige diëtistenpraktijk. Deze combo maakt mij de ideale persoon om jou te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Onder het motto: "gezond eten moet vooral ook lekker zijn"

"Ze is een krak in haar vak met tonnen kennis van voeding en alles daaromtrent. Ook tweewekelijks mijn luisterend oor en oppep coach! 😁 Ze heeft massa's tips en trucks en deelt eigen gecreëerde gezonde recepten. Dankjwel Annelies om mijn coach te zijn op weg naar een gezond leven!"
- Heidi S.
"Ondertussen ben ik al 6 kg vermagerd. Ik ben heel trots op mezelf maar dit heb ik te danken aan de steun en vele tips en tricks van Annelies. Bedankt Annelies!"
- An V.
Veldstraat 10B, 9990 Maldegem
Tramstraat 41 bus 3, 8310 Assebroek (Brugge)
0498/82.22.49